Tuesday, 29 May 2012

Android Applications untuk Blogger :) | Pelan Kehidupan

Salam dan selamat sejahtera.


Kawan-kawan blogger yang ada telefon pintar android. Tahukah anda, anda mampu menghasilkan aplikasi untuk blog anda sendiri. Especially yang ada fan beratus-ratus tu apa salahnya guna kan?


Hanya pergi ke appyet.com sahaja. Sign up dan masukkan akaun feedburner blog anda. So dia akan update segala posting anda pada aplikasi tersebut. Percuma saja. Tak rugi anda buat. :)


Sampai berjumpa lagi.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Tuesday, 22 May 2012

Kasi La Diskaun. . . | Pelan Kehidupan

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Nampak gayanya dah lama saya tak menulis. So, hari ni ada satu perkara yang saya mesti kena kongsi. Anda selalu ke kedai bukan? Mestilah. Pernah ada minta diskaun setiap barang yang anda beli atau anda hanya beli sahaja? Tahukah anda Sir Donald Trump yang merupakan seorang billionaire yang terkenal pun minta diskaun untuk barangan yang dibelinya. Dia akan sedaya upaya meminta barang yang dibelinya diturunkan harga. Jadi anda mintalah diskaun. Tetapi dengan cara yang baik dan dalam masa yang sama tidak terlalu kasar. Mesti tuan kedai bagi. :) Selamat Mencuba!

Wednesday, 2 May 2012

1 % | Pelan Kehidupan

Aku kaya!!!
Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Rakan-rakan, teman-teman. Post kali ini saya akan berkongsi dengan anda tentang rahsia 1% golongan manusia di muka bumi ini yang berstatus tinggi ataupun lebih mudah KAYA.

Ya! Kaya. 1% manusia di muka bumi ini mempunyai pendapatan yang sangat besar. Ataupun golongan mampu dari sudut kewangan mereka.

Daripada 1% ini saya akan tunjukkan fakta peratusan mereka yang terdiri dari golongan 1% ini.

Entri Yang Mungkin Korang Minat :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...